Teilen
Deel dit produkt
Kundenmeinung hinzufügen
Review Gruner Veltliner 'Brunnberg' 2014

Gruner Veltliner 'Brunnberg' 2014

€14,95
auf lager
Trocken, Ausbau: Edelstahl
.
 • Laden
  kaufen pro Flasche moeglich
 • Auftragen in NL nachste Tage, Deutschland, Belgien 2,3 Tagen
  Bestellen vor 12:00
 • Brauchen Sie Hilfe?
  Ruf an! wir sprechen Deutsch
 • Zahlen?
  Sicher mit Ideal oder Paypal
Beschreibung
Rebsorte Gruner veltliner
Charakter Trocken, Ausbau: Edelstahl
Dazu passt: Fleischprodukte, tonijn & zwaardvis, Wei§fisch, wei§es Fleisch, weicher cremiger KŠse, Huhn, Vegetarier, scharf Orientalisch
Erntejahr 2014
Region Wagram
Ursprungsbezeichnung Qualitatswein Wagram
Land Oesterreich
Anbau Biodynamisch

 

In de Media

Omfietswijn. Laatst becijferde een roedel geleerden, dat even niets te doen had, wat James Bond wel niet per dag aan alcoholica verstouwde. En dan toch die 007-dingen doen? Een wonder dat hij uberhaupt nog functioneerde, vond het roedel. Ook had hij dood moeten zijn op zijn 27e. Duidelijk geen historisch inzicht. In zijn tijd, in de dagen van Sean Connery, wist men nog dat Churchill de oorlog won dankzij Pol Roger en zijn olifantspoten armagnac. Ook was roken toen nog versterkend voor de longen. Mooie tijden. Maar: wij hebben gruner veltliner! Sla al die informatie op het etiket maar over, dat is gedoe over terroir of zo. Belangrijk is: dit is weergaas lekkere veltliner. Biodynamisch, dus spoelt uw karma glanzend schoon. Weer eens afgeknapt op zo'n mollige gruner die de obesitas uit de lederhose blubbert? Dit is veltliner als chablis. Van Salomon. Fritz Salomon.

"Uit de Omfietswijngids 2016 van Nicolaas Klei"

Nicolaas Klei

Nicolaas Klei schrijf in Elsevier over deze (single vineyard) wijn 'een wijn waardoor je weer gaat geloven in biodynamie'.

Harold Hamersma

Opgenomen in De Grote Hamersma gids met een 8,5.