Vizar

Bodegas Vizar, is eigendom van de familie Zarzuela en is gelegen op 80 hectare dichtbij de oevers van de Rio Duero in een wijnbouwgebied bekend als de "Mila de Oro", "De gouden mijl " een gebied gezegend met een bodem, klimaat en natuurlijke voorwaarden die ideaal zijn voor de teelt van druiven. De wijngaarden van het landgoed zijn getuige geweest van verschillende beschavingen die Spanje bevolkt heeft in het verleden. Het landgoed was een onderdeel van het dorp Peñalba, dat niet meer bestaat als gevolg van geloofsoorlogen. Het landgoed behoorde toe aan de hertogen van Alba. In de loop der jaren is het door verschillende handen gegaan, totdat het eindigde met de huidige eigenaren, de familie Zarzuela.

Het wijnhuis is modern, werkt heel schoon en gebruikt state of the art technologie. Het wordt gerund door een zeer getalenteerde en ervaren team van professionals die zich richten op het produceren van de beste wijnen. Zij hechten waarde aan diepgewortelde en gerespecteerde tradities, belangrijk in een van de top wijnbouw gebieden van de wereld. Wijn symboliseert broederschap en vriendschap, een concept diepgeworteld in de Spaanse cultuur.

De wijnmakerij beschouwt wijn niet alleen een product, maar een mogelijkheid van ontmoeting en de kans eenheid tussen de mensen te creëren. De wijnen vormen de perfecte excuus om een gezellige avond door te brengen met die speciale mensen die het meest voor ons betekenen.

Vizar
Syrah 2010
Artikelcode S70E005
€47,50
op voorraad
vol, geconcentreerd met vatrijping, 14 maanden frans eiken
Vizar
Syrah 2010
vol, geconcentreerd met vatrijping, 14 maanden frans eiken
€47,50